RITUS 14888
Ритуальные услуги
Servicii funerare
Chişinău, Republica Moldova

La ce i-au trebuit unui moldovean 11 sicrie

La ce i-au trebuit unui moldovean 11 sicrieUn bărbat a furat unsprezece sicrie de la o firmă de prestare a serviciilor funerare. Acesta riscă acum până la 4 ani de închisoare.CHIŞINĂU, 16 sept – Sputnik. Un locuitor al capitalei în vârstă de 43 ani este cercetat penal pentru că ar fi furat 11 sicrie dintr-un garaj al unei firme de prestare a serviciilor funerare.

Reprezentanţii firmei au informat angajaţii Inspectoratului de Poliţie a sectorului Botanica despre dispariţia sicrielor şi a patru anvelope. Costul sicrielor furate se ridică la peste 30 de mii de lei. În urma unei operaţiuni speciale de investigaţii, sicriele au fost descoperite într-un container din metal, care se afla într-o gospodărie particulară din capitală. Oamenii legii a identificat şi bănuitul. Din cele 11 sicrie furate, oameni legii au găsit doar şapte, pentru că celelalte au fost vândute. Dacă va fi găsit vinovat, bănuitul riscă de la 6 mii de lei la 20 mii de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.© Sputnik

RITUS 14888 - похоронный дом в Кишинёве (Республика Молдова). Все ритуальные услуги и принадлежности круглосуточно. Полная организация похорон: срочный вызов агента, оформление документов, бальзамирование и хранение, панихида, погребение, поминки, катафалки и автобусы. Похоронные принадлежности: гробы, венки, кресты, церковные наборы, одежда и покрывала, памятники и надгробия, аксессуары. Репатриация умерших из стран СНГ и Европы, спецтранспорт.

CC-BY 1994-2019, SC Ritus-AV SRL

Flag Counter