RITUS 14888
Ритуальные услуги
Servicii funerare
Chişinău, Republica Moldova

Camera frigorifică

Camera frigorifică

Compania RITUS oferă servicii de păstrare a corpului neînsufleţit în camera frigorifică proprie.

Camera frigorifică a fost deschisă în 2017 ca parte a noului Centru Servicii Funerare pe str. Doina și are cele mai moderne dotări specializate. Sistemele de climatizare și ventilație oferă un mod ideal de păstrare, iar pentru cazuri de urgență este prevăzut un sistem autonom de alimentare de rezervă.

Ritus este cel mai curat frigider staționar din Moldova. Avem experienţa reală de păstrare corectă a corpului de mai mult de două luni.

Uneori înmormântarea este amânată dintr-un oarecare motiv - în astfel de cazuri este necesar să fie asigurată cea mai bună conservare a corpului neînsufleţit. Compania RITUS oferă gama completă de servicii funerare înainte și după păstrare în frigider: transport operativ, îmbălsămare și toaletare, îmbrăcare și pregătirea decedatului pentru înmormântare.

Apelați 14888 non-stop de pe orice telefon în Moldova. Consultantul nostru vă răspunde la toate întrebările legate de păstrarea cadavrului decedatului în morgă.

RITUS 14888 - похоронный дом в Кишинёве (Республика Молдова). Все ритуальные услуги и принадлежности круглосуточно. Полная организация похорон: срочный вызов агента, оформление документов, бальзамирование и хранение, панихида, погребение, поминки, катафалки и автобусы. Похоронные принадлежности: гробы, венки, кресты, церковные наборы, одежда и покрывала, памятники и надгробия, аксессуары. Репатриация умерших из стран СНГ и Европы, спецтранспорт.

CC-BY 1994-2019, SC Ritus-AV SRL

Flag Counter