RITUS 14888
Ритуальные услуги
Servicii funerare
Chişinău, Republica Moldova

Сomplexul-memorial în memoria echipajului aerian SMURD Iași a fost inaugurat la Haragîş

Сomplexul-memorial în memoria echipajului aerian SMURD Iași a fost inaugurat la HaragîşAstăzi, la Haragîș, raionul Cantemir, a fost inaugurat complexul-memorial în memoria echipajului aerian SMURD Iași, echipaj care și-a pierdut viața la datorie. Evenimentul a început cu un serviciu divin, oficiat de un sobor de preoți din România. Ulterior, oficialii prezenți, premierul RM, ministrul Afacerilor Interne, ambasadorul României în RM, secretarul de stat al MAI România, șeful Serviciului PC SE, au venit cu mesaj către rudele echipajului SMURD Iași căzut, asigurîndu-i că vor fi mereu alături de ei și că memorialul a fost construit ca un tribut pentru cei care și-au riscat propria viață pentru a salva altele.
[html]

Astăzi, la Haragîş, raionul Cantemir, a fost inaugurat complexul-memorial în memoria echipajului aerian SMURD Iaşi,...

Publicat de Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAI la 4 iunie 2017
[/html]
Complexul memorial a fost inaugurat, panglica fiind tăiată de către Raed Arafat, secretarul de stat al MAI România și șeful Serviciului Situații Excepționale, Mihail Harabagiu. Părinții, rudele, colegii salvatori, medici și paramedici din Republica Moldova și România, împreună cu oficialitățile prezente, dar și locuitorii satului Haragîș au depus flori la placa comemorativă, amintîndu-și de cei patru membri ai echipajului. În cadrul evenimentului de astăzi, Poșta Moldovei, a anunțat că de astăzi va fi pus în circulație un timbru poștal, care reprezintă imaginea echipajului aeromedical. Amintim, că la construirea acestui complex-memorial au contribuit angajații Ministerelor Afacerilor Interne din țara noastră și România, o altă contribuție fiind donațiile din partea cetățenilor solidari. Elicopterul SMURD Iași, a dispărut de pe radare, anul trecut, pe data de doi iunie, pierzîndu-și viața întregul echipaj aeromedical, în drum spre o misiune de salvare.SPCSE MAI RM

RITUS 14888 - похоронный дом в Кишинёве (Республика Молдова). Все ритуальные услуги и принадлежности круглосуточно. Полная организация похорон: срочный вызов агента, оформление документов, бальзамирование и хранение, панихида, погребение, поминки, катафалки и автобусы. Похоронные принадлежности: гробы, венки, кресты, церковные наборы, одежда и покрывала, памятники и надгробия, аксессуары. Репатриация умерших из стран СНГ и Европы, спецтранспорт.

CC-BY 1994-2019, SC Ritus-AV SRL

Flag Counter