RITUS 14888
Ритуальные услуги
Servicii funerare
Chişinău, Republica Moldova

Un transport funerar care a depășit viteza ducea icre negre în sicriu

Un transport funerar care a depășit viteza ducea icre negre în sicriuAutobuzul unei agenții de servicii funerare a fost oprit pentru depășirea vitezei. Șoferul a declarat că transportă cadavrul unei femei decedate, dar de fapt în sicriu erau containere din plastic pline cu icre de sturion.CHIȘINĂU, 27 oct – Sputnik. Colaboratorii poliției rutiere din regiunea Habarovsk, care au oprit un autobuz al serviciilor funerare pentru depășire de viteză, au găsit jumătate de tonă de icre negre ascunse în sicriul acoperit cu coroane, a comunicat reprezentantul oficial al MAI al Rusiei, Elena Alekseeva. Autobuzul a fost oprit la kilometrul 34 al traseului ”Habarovsk – Komsomolsk-pe-Amur.
”Bărbatul care conducea mașina a explicat că transportă cadavrul unei femei care a decedat, din localitatea Maiak, raionul Nanaisk, la Habarovsk. Pe când se întocmeau actele administrative, polițiștii i-au propus șoferului să deschidă singur salonul pentru control. În gențile de sub coroane, inspectorii au descoperit containere din plastic cu icre negre, se presupune de sturioni", se spune în comunicat.
Doi lucrători ai agenției au fost reținuți. Aceştia au declarat că un necunoscut li s-a adresat cu rugămintea de a transporta din Maiak la o morgă din Habarovsk cadavrul unei rude decedate. Sicriul ar fi fost încărcat în transport tot de oameni necunoscuți. Pentru serviciu, șoferului i s-au promis 25 de mii de ruble. Poliția este în căutarea celor care au pescuit şi au transportat ilegal produse piscicole extrem de valoroase.© Sputnik

RITUS 14888 - похоронный дом в Кишинёве (Республика Молдова). Все ритуальные услуги и принадлежности круглосуточно. Полная организация похорон: срочный вызов агента, оформление документов, бальзамирование и хранение, панихида, погребение, поминки, катафалки и автобусы. Похоронные принадлежности: гробы, венки, кресты, церковные наборы, одежда и покрывала, памятники и надгробия, аксессуары. Репатриация умерших из стран СНГ и Европы, спецтранспорт.

CC-BY 1994-2019, SC Ritus-AV SRL

Flag Counter