RITUS 14888
Ритуальные услуги
Servicii funerare
Chişinău, Republica Moldova

O nouă «surpriză» de la Servicii Funerare: au făcut un anunț înainte de Paști

O nouă «surpriză» de la Servicii Funerare: au făcut un anunț înainte de PaștiDupă ce Combinatul Servicii Funerare a plasat un anunț pe mai multe morminte din cimitirele din Capitală, care a generat dezbateri aprinse pe rețelele de socializare, vin de această dată cu o nouă surpriză înainte de Paști.CHIȘINĂU, 11 apr — Sputnik. Combinatul Servicii Funerare din Capitală anunță că va permite, ca excepție, executarea lucrărilor de construcție și instalare a obiectelor funerare în zilele de sâmbătă din perioada 08-29 aprilie, în intervalul de timp 8:00-16:00, însă cu dublarea taxei obișnuite. Cei care vor solicita prelungirea termenului de executare a lucrărilor urmează să achite suplimentar 25 de lei pentru fiecare oră de lucru.
”Dat fiind timpul limitat până la sărbătorile Sf. Paști și Paștile Blajinilor, рrесum și în legătură cu multiplele solicitări parvenite din partea concesionarilor, pentru permisiunea executării lucrărilor de instalare a construcțiilor funerare la mormintele rudelor decedate, se permite, în mod excepțional, lucrul în zile de sâmbătă, în intervalul de timp 8.00 — 16 00, cu achitarea taxei duble pentru această zi. În cazul nefinisării lucrării și prelungirii duratei timpului de lucru, se vor percepe suplimentar 25 de lei pentru fiecare ora de lucru”, scrie în dispoziția semnată de administrația Combinatului.
Potrivit dispoziției semnate de Ludmila Boțan, executarea oricăror lucrări de instalare a construcțiilor funerare și construcția de cavouri familiale în raza cimitirelor din municipiul Chișinău este interzisă fără coordonarea cu administrația întreprinderii. Recent, administrația Combinatului Servicii Funerare din Capitală au făcut un alt anunț, care a generat o polemică aprinsă în mediul virtual. Aceștia au plasat un avertisment pe mai multe mormintele din mai multe cimitire din Capitală în care urmașii răposaților sunt rugați să se prezinte, în terme de șase luni, la administrația cimitirului, dacă doresc să nu rămână fără lot și vor să-l refolosească pentru rudele de gradul întâi.© Sputnik.md

RITUS 14888 - похоронный дом в Кишинёве (Республика Молдова). Все ритуальные услуги и принадлежности круглосуточно. Полная организация похорон: срочный вызов агента, оформление документов, бальзамирование и хранение, панихида, погребение, поминки, катафалки и автобусы. Похоронные принадлежности: гробы, венки, кресты, церковные наборы, одежда и покрывала, памятники и надгробия, аксессуары. Репатриация умерших из стран СНГ и Европы, спецтранспорт.

CC-BY 1994-2019, SC Ritus-AV SRL

Flag Counter