RITUS 14888
Ритуальные услуги
Servicii funerare
Chişinău, Republica Moldova

Povestea cutremurătoare a unui bărbat care a înmormântat peste 10 mii de copii

Povestea cutremurătoare a unui bărbat care a înmormântat peste 10 mii de copiiCHIȘINĂU, 5 apr — Sputnik. Este vorba de Tống Phước Phúc care, în ultimii 15 ani, a salvat viețile a peste 100 de copii, informează goingviralposts.biz.Povestea lui a început în anul 2001, când a devenit tătic pentru prima dată. La spital a observat un lucru ciudat pentru el, fiind cumva rupt de realitate. Femei însărcinate, care intrau în cabinetul medicului, ieșeau de acolo fără copil. El a rămas profund marcat, când a înțeles că acei copii erau avortați. El a vorbit cu personalul medical și a cerut permisiunea ca să-i ia corpurile copiilor avortați și să-i înmormânteze.
[html]

A cemetery on Hon Thom mountain, Nha Trang. It is the resting place of more than 10,000 babies. Mr Phuc, a building...

Опубликовано Tống Phước Phúc Orphanage 12 августа 2011 г.
[/html]
În acest scop, Tống Phước Phúc a achiziționat un teren în zona de munte pe care l-a transformat în cimitir pentru copii avortați. Soția lui era convinsă că bărbatul ei va înnebuni din cauza că a ales să facă acest lucru extrem de dureros. Tong însă nu a renunțat. De atunci și până astăzi el a înmormântat de peste 10.000 de copii avortați.
[html]

Mr. Phuc with an aborted baby. He is preparing the baby for a proper burial. Mr Phuc has been doing this work since 2004.

Опубликовано Tống Phước Phúc Orphanage 12 августа 2011 г.
[/html]
Bărbatul consideră că acest cimitir este un loc al tristeții, dar, în același timp, el speră că aici este locul potrivit pentru ca femeile care vor să avorteze să se gândească de mai multe ori înainte de a lua o astfel de decizie.Astfel, Tống a ajuns din gropar în salvator de vieți. Mai mult, el a început să înfieze copiii acelor mame care îi abandonau. Iar în momentul în care acele mame reușeau să ajungă la un nivel în care puteau să-și crească micuții, reveneau la Tong și își luau copii.
[html]
Опубликовано Tống Phước Phúc Orphanage 29 февраля 2012 г.
[/html]
Bărbatul a construit în preajma cimitirului și o casă în care creștea peste 100 de copii. Tống i-a botezat pe toți băieții cu numele de Vinh (onoare), iar pe fete cu numele de Tam (inimă), pentru că nu le mai ținea minte numele fiecăruia.
[html]
Опубликовано Tống Phước Phúc Orphanage 12 июля 2016 г.
[/html]
[br]Tong este mulțumit de faptul că a reușit să salveze atâtea vieți, însă recunoaște că acest lucru nu este deloc ușor.
[html]

Children at Tống Phước Phúc Orphanage

Опубликовано Tống Phước Phúc Orphanage 27 июня 2012 г.
[/html]
"Voi face asta până la ultima suflare. Și îmi doresc din toată inima că și copiii mei să continue această lucrare. Ce poate fi mai frumos decât dragostea și recunoștința din ochii acestor copii", spune Tong.
El crede că se pot întâmpla lucruri minunate în această lume, dacă îi dăm vieții o șansă. Nu e ușor, dar cu tărie se poate.
[html]

Anh Tống Phước Phúc vui đùa với những đứa trẻ anh đang cưu mang, nuôi dưỡng tại nhà - Ảnh: Nguyễn Chung

Опубликовано Tống Phước Phúc Orphanage 1 июня 2012 г.
[/html]
© Sputnik.md

RITUS 14888 - похоронный дом в Кишинёве (Республика Молдова). Все ритуальные услуги и принадлежности круглосуточно. Полная организация похорон: срочный вызов агента, оформление документов, бальзамирование и хранение, панихида, погребение, поминки, катафалки и автобусы. Похоронные принадлежности: гробы, венки, кресты, церковные наборы, одежда и покрывала, памятники и надгробия, аксессуары. Репатриация умерших из стран СНГ и Европы, спецтранспорт.

CC-BY 1994-2019, SC Ritus-AV SRL

Flag Counter