RITUS 14888
Ритуальные услуги
Servicii funerare
Chişinău, Republica Moldova

Jurnalistul Igor Pânzaru, condus pe ultimul drum

Jurnalistul Igor Pânzaru, condus pe ultimul drumJurnalistul Igor Pânzaru, care a decedat duminică, va fi condus astăzi pe ultimul drum. El va fi înmormântat în satul său de baștină, Popeasca, din raionul Ștefan Vodă.CHIŞINĂU, 2 mai — Sputnik. Prietenii care și-au exprimat condoleanțele chiar pe pagina lui de facebook, au precizat că Igor Pânzaru a fost răpus de cancer. Regretatul Igor Pânzaru s-a făcut remarcat în activitatea sa ca un jurnalist creștin, un ortodox sincer. Totodată, scriu cei care l-au cunoscut, el a fost un om cu adevărat bun și un prieten devotat.Și colegii lui de la Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, acolo unde a avut ultimul său loc de muncă, au postat pe facebook, duminică un mesaj.
"Igor Pânzaru, odihnește-te în pace!În această dimineață, colegul nostru, Igor Pânzaru, specialist în Serviciul Comunicare și informare cu Mass Media din cadrul MTID, a pierdut lupta cu boala. Această veste cruntă ne-a împietrit inimile de durere. Gândurile noastre se îndreaptă către familia sa, părinți, frate, rude și prieteni. Sperăm să găsiți puterea necesară de a trece peste această pierdere tragică. Igor, vei rămâne în amintirea noastră, mereu vesel și plin de viață, așa cum te-am cunoscut. Întotdeauna ai fost așteptat să revii la muncă….DUMNEZEU SĂ TE ODIHNEASCĂ ÎN PACE!", au scris colegii lui de la Ministerul Transporturilor în postare pe facebook.
Singurul lucru pe care îl pot face toți cei care l-au cunoscut pe Igor Pânzaru și care au ținut la el este să se roage sincer pentru mântuirea sufletului lui.© Sputnik

RITUS 14888 - похоронный дом в Кишинёве (Республика Молдова). Все ритуальные услуги и принадлежности круглосуточно. Полная организация похорон: срочный вызов агента, оформление документов, бальзамирование и хранение, панихида, погребение, поминки, катафалки и автобусы. Похоронные принадлежности: гробы, венки, кресты, церковные наборы, одежда и покрывала, памятники и надгробия, аксессуары. Репатриация умерших из стран СНГ и Европы, спецтранспорт.

CC-BY 1994-2019, SC Ritus-AV SRL

Flag Counter